Hello again

Jag känner det är dags att ta tag i min blogg. Det som har hänt är massvis men ska försöka poängtera det viktigaste: IELTS test för universitet i Lund. Arbetsintervju i Stockholm. En inbjudan till intervju i Köpenhamn för Italien och slutligen - ett arbete i Barcelona.

Jag kommer flytta till Barcelona med Oliva om beräknat 12 dagar. Vi har startat en blogg som kommer i princip bara handla om oss i Spanien. www.hiszpania.tumblr.com. Med videoblogg. Himla roligt.

För tillfället så har jag väldigt ont i mitt vänstra axel/skuldra/rygg parti för det var en man idag, som var fredlig, som körde in i mig bakifrån med sin bil så min bil hoppade fram i rondellen. Ingen rygg bruten bara att just nu håller mina muskler på att inflammera sig. Och jag kan inte ta inflammationshämmande mediciner för det gör så jag får njurssvikt. Det som jag får göra är att ha vamt på, sjukgymnastik & lite morfin. Just nu gör det väldigt ont. Doktorn varnade att det kommer va ännu värre imorgon och dag 3. Jag förstår inte hur det kan bli värre men jag hoppas på att min kropp läker snabbt som in i bomben. Den är bra på det. Jag har fått väldig respekt för krock i trafiken, trots att detta var en minikrock så gav det ändå skada på mig. Tänk vilken skada det ger om det är en högre hastigheter. Galet. Livsfarligt därute!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0