Barcelona spikat i kistan

Barcelona är härmed bokat. Den 9 april klockan 06.35 avgår planet. Snacka om att att behvöva packa dagen innan. Jag är inte effektiv på morgonen precis, speciellt inte när båten avgår 04.00 på morgonen. Jag får väl se upp att inte ramla i vattnet. Har en tendens att gå i sömnen..

update

Jag har halvsovit hela dagen. Hur skönt som helst. Vissa dagar är till för att sova.
Mitt 1 kilo choklad paket har kommit fram till min japanska vän i Japan. Ingen kan göra allt men alla kan göra något för att sprida glädje i världen :-)

Hello again

Jag känner det är dags att ta tag i min blogg. Det som har hänt är massvis men ska försöka poängtera det viktigaste: IELTS test för universitet i Lund. Arbetsintervju i Stockholm. En inbjudan till intervju i Köpenhamn för Italien och slutligen - ett arbete i Barcelona.

Jag kommer flytta till Barcelona med Oliva om beräknat 12 dagar. Vi har startat en blogg som kommer i princip bara handla om oss i Spanien. www.hiszpania.tumblr.com. Med videoblogg. Himla roligt.

För tillfället så har jag väldigt ont i mitt vänstra axel/skuldra/rygg parti för det var en man idag, som var fredlig, som körde in i mig bakifrån med sin bil så min bil hoppade fram i rondellen. Ingen rygg bruten bara att just nu håller mina muskler på att inflammera sig. Och jag kan inte ta inflammationshämmande mediciner för det gör så jag får njurssvikt. Det som jag får göra är att ha vamt på, sjukgymnastik & lite morfin. Just nu gör det väldigt ont. Doktorn varnade att det kommer va ännu värre imorgon och dag 3. Jag förstår inte hur det kan bli värre men jag hoppas på att min kropp läker snabbt som in i bomben. Den är bra på det. Jag har fått väldig respekt för krock i trafiken, trots att detta var en minikrock så gav det ändå skada på mig. Tänk vilken skada det ger om det är en högre hastigheter. Galet. Livsfarligt därute!!

PAOSSSSS

Update: Sjukt jag fortfarande har kvar hundratalsläsare fastän jag har paaaoosss. ÅH, kära läsare. Jag loggar härmed inte in mer under mars månad. Kom tillbaka i April!!
Jag har beslutat mig för att ha en bloggpaus i mars månad. Återkommer i april. Då får vi se om jag packar för Rhodos eller Barcelona :-) Har lite, eller mycket, saker att stå i och känner att bloggen börjar bli lite ... tråkig?  Vi ses när värmen har kommit. Förresten, idag är det Tove-dagen! Jag har bara 1 namn (inga mellannamn) och det är min namnsdag idag. Mina föräldrar tyckte det var jobbigt nog att fylla i alla formulär när vi bodde i Asien så de beslutade att befria alla sina döttrar mellannamn! Haha. Puss och ta hand om er!!

Gaddafi talar svenska


Återträff!

Spenderar några timmar på eftermiddagen med att ha en liten reunion träff med mina tre kvinnor från gymnasiet. Bilden är tagen 2008.. Vi ser alla mini ut. Vad hände egentligen? Från att ha hängt med dessa tjejer varje dag i tre år tills försöka få ihop allas scheman till en återträff, på mindre än ett år! Det var tre händelserika år fyllt med skratt, tårar, lycka och ångest. Det känns som igår vi alla åt i matsalen och diskuterade någon världrevolutionerande idé som egentligen inte alls är betydelsefull. Det ska bli roligt att ha en hederlig catch-up.

Guldsoffan


Sant. Vi kom på att samma helg det är vår arbetsintervju i Stockholm, är det även final i melodifestivalen. För att spara extra slantar slängde vi iväg ett bidrag till självaste guldsoffan tävlingen. Bättre soff-sällskap får man banne mig leta efter! När vi tog bilderna kom det förbi arbetande från näringslivet i Helsingborg, skrattandes och kollade på. Jag personligen älskar den här bilden. Det är så mycket skit som pågår. Vår vänskap är lite galen. Precis som livet ska vara. Spontant. Lättsamt. Och en rosa älg. Fast vi vann inte. Dessa vann: http://svt.se/2.148360/1.2346196/vinnarna_av_guldsoffan_i_globen?lid=puff_2346204&lpos=bild
Ja, avgör själva vilken bild som är bäst. Höhö.

Photo project

Jag och Olivia har storslagna planer som avslöjas i helgen. Här är en liten fin smygtitt på vad vår storslagna plan kan innebära. Vi har väldigt, väldigt roligt ihop och jag längtar till april månad. Kommer bli hur KUL som helst att flytta ihop med en person som man kan bara sitta och skratta med i flera timmar.

Tove, varför ser du så sur ut på alla bilder?

Den här frågan fick jag idag. Svaret är att oj, det har jag inte tänkt på. Får åka till Hawaii och fundera. Hehe. Jag känner mig som en nybörjare på en maxdator som aldrig använt effecterna i photo booth. Tro mig, det har jag, bara det att det är lika roligt varje gång - även efter ett par år. Gillar ni min nya solhatt förresten? 30 kronors skrikgul som kommer lysa upp vilken sommardag som helst. H&M reaaaaaa. Personligen tyckte jag att det var ett kap, för vem har INTE missat att i vår och sommar kommer härliga skrikfärgerna tillbaka. Jag längtar tills modevärlden målas i en sprakande färgskala. Idag ska jag göra en jätterolig sak med några. Mest för flummighetens skull och principen. Vad det är får ni veta senare om en vecka.

Space

Besöker månen lite och poserar med tellus. Helt spontant.
Ska ner till staden strax för lite seriös rese-slash-flytt planering!! Det är ju fasiken snart april och om 11 dagar ska jag och olivia sitta på arbetsintervjuer i stockholm. Detta blir något slags ultimate power meeting. Jag gillar powermeetings. Det är som powerwalk, fast powermeeting.

För långt hår?

Mina barn som jag är barnvakt för tycker att jag ska klippa mig så jag inte får hår ner till fötterna. Då kan man snubbla säger dem. Det finns en fin gräns mellan FÖR långt hår och allmänt fint långt hår. Jag tror inte jag är på den gränsen än men för säkerhetens skull har jag lovat barnen att klippa det innan det når ner till naveln.

RSS 2.0