AUP

Livet är galet komiskt. För ett år sedan var jag fast inställd att flytta till New York, livet lekte och fjärilarna i magen sprudlade. New York blev Sverige och mitt liv kändes upp och ner. Det finns vissa tillfällen i en människas liv då ingenting känns riktigt bra. Allt är en kaotisk dimma. Det var så jag kände mig i Helsingborg och jag orkade knappt bry mig. Min kropp reagerade och jag var allmänt svag fysiskt och psykiskt. Jag fann styrkan från tristessen. Jag var tvungen att lämna allt bakom mig och börja om på nytt.

Jag packade ihop mina grejer i två resväskor, tog min bästa underbara vän under armen och flög ner till Barcelona. Livet i Spanien har känns som en bubbla fylld med glädje och energi. Friheten till att kunna göra vad man vill, när man vill och hur man vill var precis det jag behövde. Jag har lärt känna massor av underbara människor som jobbar inom Barcelonas nattliv. Jag har lärt känna glada människor som bara vill dela ut lycka. Jag har tillhört en liten familj i vår lägenhet. Det känns som mina roomies och jag har blivit systrar och bröder. Barcelona plockade ihop mig till jag igen. Jag, vi, Barcelona har haft det så himla roligt. http://hiszpania.tumblr.com/

Det är komiskt hur jag nu sitter i min lilla fina lägenhet i Spanien med en fungerande aircondition (!!) och skriver det här, 3 dagar tills jag flyttar till Sverige igen. Jag kom in på i princip alla universitet jag sökte till men det var ett som tog mitt hjärta. Den 29 augusti 2011 flyttar jag till Paris och studerar International Business som major. Nu ska jag först ta en vända hem och uppleva sommaren i Sverige. Mitt liv är helt perfekt och jag har allt jag kan någonsin önska mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0