Adios Barcelona

Jag insåg precis nu, idag, att jag kommer flytta från Barcelona imorgon! Åh vad sorgligt att behöva lämna personer som bara har gett en glädje! Våra två babies, Byron och Shago, som är vår "chef" och vår fotograf har båda skrivit ett kärleksfullt hejdå meddelande. Det är verkligen end of an era men en sak som är säker är att jag och Olivia ska definitivt ta en weekend eller två i Barcelona framöver. Det blir när vi är trötta av att betala inträde, drinkar och middagar ute själva. Även när vi kommer få happy nation-abstinens.

Efter arbetat och festat i några månader på Bcn nattklubbar kan man bara säga, som Sak Noel beskriver i låten Loca People:
When I came to Spain and I saw people partying
I thought to myself: What the fuck!?

AUP

Livet är galet komiskt. För ett år sedan var jag fast inställd att flytta till New York, livet lekte och fjärilarna i magen sprudlade. New York blev Sverige och mitt liv kändes upp och ner. Det finns vissa tillfällen i en människas liv då ingenting känns riktigt bra. Allt är en kaotisk dimma. Det var så jag kände mig i Helsingborg och jag orkade knappt bry mig. Min kropp reagerade och jag var allmänt svag fysiskt och psykiskt. Jag fann styrkan från tristessen. Jag var tvungen att lämna allt bakom mig och börja om på nytt.

Jag packade ihop mina grejer i två resväskor, tog min bästa underbara vän under armen och flög ner till Barcelona. Livet i Spanien har känns som en bubbla fylld med glädje och energi. Friheten till att kunna göra vad man vill, när man vill och hur man vill var precis det jag behövde. Jag har lärt känna massor av underbara människor som jobbar inom Barcelonas nattliv. Jag har lärt känna glada människor som bara vill dela ut lycka. Jag har tillhört en liten familj i vår lägenhet. Det känns som mina roomies och jag har blivit systrar och bröder. Barcelona plockade ihop mig till jag igen. Jag, vi, Barcelona har haft det så himla roligt. http://hiszpania.tumblr.com/

Det är komiskt hur jag nu sitter i min lilla fina lägenhet i Spanien med en fungerande aircondition (!!) och skriver det här, 3 dagar tills jag flyttar till Sverige igen. Jag kom in på i princip alla universitet jag sökte till men det var ett som tog mitt hjärta. Den 29 augusti 2011 flyttar jag till Paris och studerar International Business som major. Nu ska jag först ta en vända hem och uppleva sommaren i Sverige. Mitt liv är helt perfekt och jag har allt jag kan någonsin önska mig.

Promoters

Vi är nog de coolaste promoterserna i hela Barcelona stad. Hahaha.

Jobb i Barcelona

Bild från igår på vårt jobb med vår älskade chef Byron!

RSS 2.0