Jag kom in på Exeter, typ!!!Jag fick ett besked i veckan att University of Exeter erhåller en plats till mig om jag tar ett engelska prov. Jag har redan gjort TOEFL, vilket just Exeter inte godkänner, istället måste jag ta något som heter IELTS. Ett TOEFL och IELTS test är ungefär som en svårare grad av engelska nationella prov med speaking, listening, reading and writing. Det kan tas över hela världen. För mig som bor i Skåne för tillfället så tas TOEFL i Malmö och IELTS i Lund. Jag måste alltså klara kraven för IELTS för att börja men det tror jag att jag klarar av! Plugga är min grej :-)

Jag är väldigt glad över att jag har fått möjligheten att studera på Exeter om jag vill och klarar av engelskaprovet bra. Skolan är rankad i UK 12th av The Times Good univeristy Guide 2011 och 10:e plats av The Times för top ten for student satisfaction and research. Alltså en av Europas bästa business skolor. Min utbildning är isåfall Management with Leadership with International Study. Den är på 4 år, varav 1 år måste man studera utomlands. Jag flyttar utomlands för att ta ett år utomlands från England. Komiskt. Härligt med variation! De har samarbete med toppskolor i USA, Canada, Japan, New Zealand, Australien, Korea, Hong Kong, en hel del i Europa etc.

Efter att ha hoppat av en av världens bästa designskolor, Parsons The New School for Design i New York, är jag definitivt redo för att börja studera på en topp business skola! Jag var lite nojjig till och från när jag hade ansökt. Flyttat hem från New York, hoppat av Parsons, och söker till tuffa Business skolor i England och Frankrike. Men nu visar det sig att det var ett riktigt bra beslut och jag är himla stolt över mig själv. Jag tycker personligen att jag är bäst. Jag väntar fortfarande svar från mina andra universitet men Exeter är riktigt najs. Management with Leadership with International Studies låter extremt lockande! 1 down, 5 to go. Just nu hoppas jag på att jag och min bästa vän flyttar till Grekland för minst 3 månader och samtidigt kommer jag in på alla universitet så jag får härlig beslutsångest för hösten 2011 :D Again, I'm the best.

Kommentarer
Postat av: Sofie Lundberg, NYC

Grattis, vad roligt för dig! :)Jag gjorde IELTS när jag flyttade till Skottland. En aning tuffare än TOEFL men det kommer gå som en dans för dig, jag lovar! Kram Sofie

2011-01-21 @ 22:29:39
URL: http://Http://lundbergsofie.blogg.se
Postat av: Rebecka

GRATTIS! :-)

2011-01-22 @ 11:51:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0