Hopp

Det känns som att min liv har börjar flyta på igen. Hösten är nästan säkrad. Jag har sagt upp mig på jobbet, slutar i mars, och tänker spendera dem sista månaderna i fullkomlig frihet med en mild grad av fattigdom. Alla mina pengar som jag har tjänat hitills kommer gå i princip oavkortat till mitt framtida boende.

Detta innebär att jag måste skaffa mig ett jobb utomlands. Spännande. Exotiskt och härligt. Mina planer är att flytta i början av april och stanna förhoppningsvist 3-4 månader. Jag behöver en paus i pausåret. Haha. Jag behöver sol. Värme. Jag behöver en ny kulturkrock. Jag får se vart jag hamnar.. Jag hoppas på OPAAAAA.

Jag hoppas på lite mer privata saker som jag tror bara min familj vet om. I vilket fall som helst så är mitt liv fyllt med hopp för tillfället! Precis som 2011 ska vara. Impulsivt och hoppfyllt. Hopp hopp hopp hopp hopp.

Jag är så glad idag! Jag är väldigt glad och exhalterad över min insats för mig själv. Vilken egoboost att bara allmänt våga göra saker med sitt liv. Jag är så peppad över mina universitet. Det känns så rätt! Jag är väldigt nyfiken över alla nya kompisar och allmänt livet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0