Stockholm? Paris? Apoteket?

Det är så mycket som händer nu bara på en dag. Ohlala. Jag har varit på hudanalys och ska påbörja min grejs på måndag. Doktorn hade skrivit fel på receptet och trots att apoteket förstog precis vad jag skulle ha så ville de ändå inte ge något förrän de talat med doktorn. Han hade gått för dagen. Allt kommer därmed startas på måndag. Inte en big deal egentligen men jag hade önskat att jag kunde börja med den redan idag.

Jag har svarat på universitet och slutligen har jobbet i Grekland hört av sig. De vill träffa mig och Olivia den 12 mars på intervju. Det är superkul. Lilla jag och p är utvalda. Hoho. I år rekryterar dem från Stockholm... Jag hade hoppas på Malmö. I vilket fall som helst så har jag och Olivia kick ass CV:n och jag är glad att vi har klarat första "the cut". Jag får väl uppdatera när jag vet mera ang det här. Jag har aldrig varit på något sånt här innan men om vi inte får jobbet så är detta en kul upplevelse. Måste bara arrangera om lite bokade saker den helgen (Olivia också), annars om allt klaffar hade jag inte sagt nej till en weekend med min P.

I mars kommer jag även ta ett engelskaprov och skicka in ansökan till ett universitet i Paris. Vilken månad alltså. Känns som allt händer i mars. Just nu är jag väldigt överväldigad av allt som är på gång i livet. Pms på det också. Det enda jag vill ha för tillfället är ett mars choklad. Jag vill med ha lördag. Då ska jag vakna och åka direkt till Olivia. Vi ska mest tönta oss hela dagen för att sedan fira kompisars 20 års dag på kvällen. Jag känner mig delad i två personer. Den ena är den här seriösa kvinnan som tar tag i allting för framtiden och den andra är den som kan sitta med en ostämd gitarr, spela smoke on the water samtidigt som man sjunger på danska med totte mitt på huvudet. Jag antar att det är kombinationen som gör att jag fungerar som person. Dem balanserar upp varandra på ett väldigt bra sätt. Jag hade nog varit en torrboll om jag inte hade haft den här sidan som är all in på att bjuda på sig själv. Just nu är jag väldigt "hohooo". Inte landat i verkligheten. Det ska bli skönt att tönta bort alla spänningar imorgon! Jag är en smart pajas :-) Kan ni tänka er mig och p i Grekland? Vilka rejäla bilder det hade blivit.

Kommentarer
Postat av: Niklas

grattis fancy till intervjun! Får ni inte jobbet kommer nattklubben vara den enda som förlorar på det :)

2011-02-04 @ 18:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0